Fusk till GTA V

Ibland när man sitter och spelar kan man önska att det var lättare att få tag på pengar, vapen, fordon och sådana grejer. Möjligheten till det finns och stavas fusk, om du är redo att ta till denna metod förstås. Om du fuskar i GTA V stängs möjligheten att få trophies och fullfölja achievements av. Men sparar du innan kan du återgå till innan du fuskade nästa gång du vill starta spelet. Så vad väntar du på?

Det finns en hel del olika sorters fusk du kan använda dig av. Fuskkoderna är olika beroende på vilken enhet du spelar på, PS4 har sina koder, Xbox har sina och PC har sina. Det är bara att trycka in knappkombinationen under spelets gång så aktiveras fusket. Det finns koder som påverkar din karaktär, till exempel odödlighet, sänkt/höjd jagad-nivå, slow-motionsikte eller så kan du fuska dig berusad. Du kan även fuska dig till specialammunition som flammande eller explosiva skott.

Vidare kan du fuska för att få olika fordon. Vill du vara limoförare? Bara skriv in koden och få en limo! Du kan även fuska fram flygplan, helikoptrar och till och med en sopbil om du känner för att vara sopgubbe för en dag. Ingenting är omöjligt i GTA V och ännu mindre när du använder dig av fuskkoder. Du kan vara vad som helst när som helst utan att ens behöva jobba för det.

Utöver dessa fusk kan du fuska med att förändra spelvärlden. Du kan fuska fram olika väder, gravitation likt den på månen eller till och med slow-motion. För att hitta fuskkoder är det bara att gå till Google och söka på fusk till GTA V och vilken enhet du spelar på så kommer du hitta det du behöver. Om du vill få full hälsa utan att fuska byter du bara karaktär, då får du automatiskt full hälsa. Ha det så kul i spelvärlden!